Kennel Happyfield

Vi er en lille kennel med opdræt af Field Trade Springer Spaniels, der er beliggende i Vemmelev på Vestsjælland.

Jeg har gennem mange år passet jagtvæsen og har derfor altid haft mulighed for at bruge mine hunde til det de er skabt til - nemlig at gå på jagt.

De senere år har jeg og mine kone fået interesse for Markprøver og er i fuld gang med at træne vores hanhunde af egen avl, til at stille på markprøver i den nærmeste fremtid.

Vi har tilrettelagt vores hverdag, så vi spiller en central rolle i deres liv, hvor hundene dagligt bliver aktiveret ud fra deres individuelle  behov, så hver hund trives i en glædesfuld hverdag.

Målet med vores opdræt er at lave gode hunde, der har de bedste gener så de kan klare et aktivt liv.

En aktiv hund er en glad hund

Læs mere..

Hos Kennel Happyfield bruger vi udelukkende kvalitetsfoder fra HENNE PETFOOD. Kun gennem højkvalitetsfoder der er tilpasset den enkelte races behov kan vi arbejde med hundene og få dem til at yde det bedste.

 

 

Screenshot

Kontakt os gerne for en fodersnak på telefon 2117 6545.

Hvalpeplaner 2024

Vi forventer parring i foråret 2024 på :

WTAW Black Yasmin af Skærskoven´s og OFTAW Hunting Hills Dunphy

Hvalpe forventes uge 21

Tess af Happyfield og FTW,OFTW Hollydrive Messie

Anskaffelse af hvalpe bør planlægges nøje, hvis både du og hunden skal være tilfredse med jeres samliv. Nedenfor finder du en række gode råd om de overvejelser, som du bør gøre dig, før du køber hund.

Der er mange glæder og positive sider ved at anskaffe sig en hund, men der medfølger også en hel del arbejde og udgifter i forbindelse med pasning, pleje og træning af hunden.

Det er meget vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i, hvad det kræver at have hund. Man skal gøre sig klart, hvad man selv kan tilbyde hunden, og det er vigtigt, at man vælger en race, der passer til familien og dens livsstil. Det er et stort ansvar at have hund, og man skal huske på, at hunden, med lidt held, lever i 8-14 år.

 

Kennel Happyfield
v/ Steen Hendriksen
Hulhøjvej 14
4241 Vemmelev

Tlf: 2117 6545

 

logoGul 200x197