Er beliggende i Vemmelev midt mellem Slagelse og Korsør på Sjælland hvor min kone Lotte og jeg har et lille nedlagt landbrug hvor vi har skabt kennel Happyfield.

Det hele startede i 1991 hvor jeg fik min første FT springer spaniel, disse små og hurtige hunde har fasineret mig lige siden. Jeg har gennem mange år passet jagtvæsen og har derfor altid haft mulighed for at bruge mine hunde til det de er skabt til nemlig at gå på jagt.

For 4 år siden begyndte jeg at få interesse for at gå på markprøver og ville gerne købe en færdigtrænet springer for at komme i gang og lære hvad det ville sige at føre hund på markprøver, Jeg satte netværket i gang og jeg var så heldig at få lov til at købe Woodash Lucy af Skærskovens (Happy) af Camilla Gärtner og det har dannet grundlaget for den tævelinje jeg vil benytte i kennel Happyfield.

I 2013 blev Woodash Lucy af Skærskovens parret med DK FTCH Chaser Moorhead Monarch af Callisbrook (Andy) og det er hvalpe derefter jeg nu prøver at stille med på prøver. Hvad fremtiden bringer må tiden vise.

Jeg har nu deltaget på min første markprøve med Benn, d. 4/10-14 på Bregntved Gods, og vi blev 1. vinder i åben klasse, så fremtiden tegner godt, forude ligger nu markprøver i Vinderklassen. Hvis du har spørgsmål eller blot lyst til en snak så ring endeligt!

Lotte & Steen

 

Steen & hvalp

Steen sammen med Benn